neCUVINTE

Trupa de teatru gestual neCUVINTE a luat ființă în anul 2012. Toți copiii sunt deficienți de auz, cu vârste cuprinse între 10 și 17 ani. Profesoara Cristina Gîrniceanu este coordonatoarea trupei care de-a lungul anilor a participat la concursuri și festivaluri naționale cu spectacole care au demonstrat că teatrul depășește barierele de orice fel.

În 2018, la Festivalul Internațional de Teatru Independent de la Constanța, secțiunea elevi, spectacolul Ceilalți muzicanți din Bremen a fost nominalizat pentru Marele Premiu și a obținut Premiul Special al juriului. (în juriu, Lucian Iancu, Adriana Trandafir, Cezara Dafinescu)

În  2019: Visul lui Don Quijote a obținut Marele premiu și Premiul pentru cel mai bun actor în rol principal masculin la Festivalul Național de teatru pentru elevi ”George Constantin”. –       (în juriu, Anca Ioniță, Catrinel Dumitrescu, Radu Apostol, Andrei Runcanu)

In 2016, piesa Hai – Hui, inspirată din Pierot lunatecul, în cadrul Festivalului Național de teatru pentru elevi ”George Constantin”, a obținut Premiul pentru Regie (în juriu, Mihai Constantin, Catrinel Dumitrescu, Gheorghe Ifrim)

In 2021 – neCUVINTE – Teatru pentru schimbare socială – proiect cultural cofinanțat de Administrația Fondului Cultural Național–  Piesa Don Quijote și filmul scurt metraj – Coordonator: Asociația pentru Educație Digitală Bigger Picture. Gala Societății Civile – Premiul I – Programe pentru Tineret

În 2014 –       Marele premiu la festivalul Național de teatru George Constantin cu piesa Visul unui pierde vară (în juriu, Mihai Constantin, Catrinel Dumitrescu, Ioan Gyuri Pascu)

De-a motanul încălțat sau cum se construiește o imagine” – Spectacol prezentat la Institutul Francez – 2020