Silent story

Proiectul ”Silent story” este derulat de Asociația pentru Educație aRtelier 2020, în parteneriat cu Centrul de Teatru Educațional Replika, Scoala Profesionala Speciala pentru Deficienti de Auz “Sfanta Maria”” și Scoala Speciala Gimnaziala pentru Surzi Nr1. Bucuresti , cofinantat de AFCN

Proiectulul ”Silent Story” respectă prioritatile de finatare ale Administratiei Fondului Cultural Român pentru sesiunea I, 2023: Promovarea lecturii și/sau facilitarea accesului la cultura scrisă în zonele cu acces limitat la cultură, Proiecte adresate publicului tânăr, inclusiv prin implicare editorială, Sprijinirea adaptării activităților la platforme diverse de prezentare și difuzare, inclusiv în mediul digital.

Proiectul de Promovare a Culturii Scrise, ”Silent story”, este cofinanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional, dar nu reprezintă în mod necesar poziţia Administratiei Fondului Cultural National. AFCN nu este responsabilă de continutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finantării, respectiv Asociația pentru Educație ”aRtelier 2020”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *